boek pen

Over Joyce

Ik ben Joyce, 39 jaar, geboren op Slagharen en na vele omwegen ben ik weer teruggekeerd naar Slagharen.

Op mijn zestiende heb ik een High School Year in de Verenigde Staten gedaan. Het vuurtje in mij om te reizen en andere culturen en mensen te leren kennen werd aangewakkerd. Daarom heb ik ervoor gekozen om International Business & Languages aan de HEAO te studeren. Tijdens deze studie heb ik een half jaar in Spanje gestudeerd en ben ik teruggekeerd naar de Verenigde Staten om stage te lopen bij Educational Employees Credit Union.

Na mijn studietijd wist ik niet precies wat ik nu wilde worden. Wel had ik al een tijdje in gedachte om vrijwilligerswerk te doen in Nepal en ik besloot om deze gedachte om te zetten naar de realiteit. In Nepal gaf ik Engelse les en ondertussen heb ik zelf over de cultuur geleerd en enkele bekende plekken van het land bezocht. Hierna heb ik een jaar gewerkt bij de Gemeente Hardenberg en toen trok het avontuur mij weer voor een Work & Travel Year In Australië.

In de jaren die volgden heb ik bij de ING Bank en Fortis Bank gewerkt, totdat ik graag weer wilde reizen en besloot mijn wereld te verrijken bij de Koninklijke Marine als Officier van de Wacht. Toen mijn tijd er bij de Marine op zat, ben ik voor een aantal jaren teruggegaan naar Australië om Marketing te studeren en te werken in een commercieel administratieve functie.

vrouw laptop

Inmiddels ben ik weer een aantal jaren terug in Nederland en heb ik met veel plezier een aantal customer service en commerciële functies vervuld totdat mijn contract vanwege de pandemie niet werd verlengd.

Ik vond het ontzettend jammer dat mijn contract niet werd verlengd, want ik het had het erg naar mijn zin bij het bedrijf waarvoor ik werkte.

Daarom stond ik ook niet te springen om weer te gaan solliciteren. Ik nam de tijd om goed na te denken wat ik precies wil gaan doen.

In Australië had ik meer vrijheid ervaren dan de laatste jaren en ik realiseerde mij dat ik niet meer gebonden wilde zijn aan een bepaalde locatie en werktijden.

Ook wilde ik graag meer variatie in werkzaamheden en meer leren over werkzaamheden die ik leuk vind.

Die week kwam ‘toevallig’ informatie voorbij over het beroep Virtueel Assistent en ik had mijn roeping gevonden! Ik heb mij gelijk ingeschreven voor een Virtueel Assistent opleiding bij de VA Praktijk en sinds 1 december 2020 staat Niburg VA Support ingeschreven bij de KVK.

Ik heb er bewust voor gekozen om als Virtueel Assistent niet alleen thuis te werken, maar ook om ingehuurd te worden door (internationale) bedrijven als interim. Ik houd van de dynamiek op kantoor en het contact met collega’s.

Ik ben een spontane kracht die graag orde op zaken stelt en het liever iets te druk heeft dan te rustig. Het geeft mij energie om taken van andere ondernemers uit handen te nemen, zodat zij zich bezig kunnen houden met de kerntaken van hun bedrijf en hierdoor meer omzet kunnen genereren.

header

Ik ben betrokken, servicegericht en betrouwbaar. Daarom heb ik hier mijn kerntaken van gemaakt. Verder ben ik avontuurlijk ingesteld, enthousiast, flexibel en leergierig.

In mijn vrije tijd lees ik graag romans en boeken over zelfontwikkeling. Verder vind ik het heerlijk om in mijn (moes)tuin bezig te zijn, te sporten, Formule 1 te kijken en af te spreken met familie en vrienden.